UNICEF запрошує менторів для допомоги молоді

20 травня 2023 р. 19:32

Міжнародна організація UNICEF шукає для співробітництва наставників по роботі з молодим поколінням. Менторська співпраця буде відбуватися в рамках розширення новітньої програми UPSHIFT для молодого покоління нашої країни.

АПШИФТ надає можливості молоді запропонувати та реалізувати свої ідеї для того, щоб вирішити актуальні проблеми у школах, громадах, містах та інших сферах.

Ця програма базується на концепції "Human Centered Design" (людиноцентрований дизайн) і включає в себе тренінги з соц. інновацій, менторство, грошову підтримку молодіжних ініціатив.

У відбір менторів можуть бути включені кандидати, які мають досвід роботи з молоддю чи волонтерством або участі у громадських ініціативах, а також бажання вчити нове та розвиватись. Головне, наставники повинні будуть допомагати молоді у пошуку власних інноваційних рішень для проблем, які існують, а не вирішувати їх.

Робота з командами відбуватиметься особисто на тренінгах і передбачатиме певну фінансову винагороду.

Всі обрані кандидати будуть навчатися за методикою АПШИФТ та здобудуть досвід наставництва та фасилітації групової роботи з молоддю, а також матимуть можливість стати членами об'єднання менторів UPSHIFT.

Щоб прийняти участь у відборі, потрібно пройти реєстрацію до 28 травня.

Автор: UKRREF.org.ua


Читати інші новини:

Школам рекомендується провести заходи з безпеки школярів

Заклади освіти мають почати підготовку до нового навчального року